Komunikata për Shtyp

2015 Komunikata për Shtyp

2015

Komunikata për Shtyp

EULEX-i i dhuron Këshillit Gjyqësor të Kosovës pajisje të TI-së

25 nëntor 2015

Misioni i EULEX-it lidhur me kërkesën e autoriteteve vendore për heqjen e imunitetit të një ish-pjesëtari të stafit

11 nëntor 2015

EULEX dërgon ndihma humanitare për refugjatët dhe emigrantët në Serbi

23 shtator 2015

KOMUNIKATË E PËRBASHKËT: Mbahet takimi i radhës së Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundim të Ligjit

16 shtator 2015

Deklaratë e Shefit të Misionit EULEX me rastin e Ditës ndërkombëtare të personave të zhdukur

29 gusht 2015

Shefi i Misionit EULEX takon Ministrin e Drejtësisë

26 gusht 2015

Shefi i EULEX-it u takua me Zëvendës Kryeministrin

21 gusht 2015

Shefi i EULEX-it takon Kryeministrin

18 gusht 2015

Kosova meriton më shumë

14 gusht 2015

Aktgjykim për grabitje me armë në Bahrejn

08 gusht 2015

Aktgjykimi fajësues për një rast të vrasjes në Vushtrri i shqipton 15 vjet burgim

31 korrik 2015

EULEX-i ia dhuroi 37 automjete Policisë së Kosovës gjatë ceremonisë së 12 të dorëzimit prej fillimit të vitit 2015

23 korrik 2015

EULEX në përgjigje të mocionit substancial të sponsoruar nga Vetëvendosje, ku ishte kërkuar një debat i veçantë për EULEX-in dhe ky debat u mbajt në Kuvendin e Kosovës më 22 korrik, 2015,

22 korrik 2015

Deklaratë e EULEX-it lidhur me themelimin e Dhomave të Specializuara

07 korrik 2015

Aktgjykimi për rastin Drenica 2

27 maj 2015

Aktgjykimi për rastin Drenica 1

27 maj 2015

EULEX-i e shënon Ditën ndërkombëtare kundër homofobisë

16 maj 2015

Organet më të larta gjyqësore të Kosovës, Zyra e BE-së dhe EULEX-i e nënshkruan "Marrëveshjen Kompakte" të dytë për ta përkrahur sundimin e ligjit

14 maj 2015

Një person i lënduar pas incidentit me helikopter në aeroportin e Prishtinës

12 maj 2015

Përgjigja e EULEX-it ndaj pohimeve për gabime në lidhje me zhvarrimet

30 prill 2015

Në fshatin Llaushë gjinden mbetje mortore

27 prill 2015

EULEX-i në përgjigje të operacionit të arrestimit

23 prill 2015

Sqarim nga Shefi i Misionit EULEX Gabriele Meucci

22 prill 2015

Lirohen dy të pandehur në rastin Zymberi

20 prill 2015

Sot u bë varrimi i mbetjeve të 21 viktimave

17 prill 2015

Hapi i parë në dorëzimin e mbetjeve mortore të 28 viktimave të gjetura në Rashkë tek familjet e tyre

02 prill 2015

Informimi publik lidhur me procedurat gjyqësore transferohet tek institucionet e Kosovës

27 mars 2015

Dhjetë të arrestuar pas një operacioni të përbashkët të Policisë së Kosovës dhe Policisë së EULEX-it

25 mars 2015

Zhbogar dhe Meucci paraqitën faktet para Krasniqit

13 mars 2015

Meucci e përshëndet takimin ndërmjet Drejtorëve të Policisë të Kosovës dhe të Serbisë

11 mars 2015

Deklaratë për shtyp nga Gabriele Meucci, Shef i misionit EULEX

08 mars 2015

Lirohet një i pandehur në Pejë

06 mars 2015

Në Gjykatën Themelore të Ferizajt negociohet marrëveshja për pranim të fajësisë

27 shkurt 2015

Ministri i Drejtësisë dhe shefi i EULEX-it diskutuan prioritetet e drejtësisë

11 shkurt 2015

Aktgjykim për një rast të ushtrimit të ndikimit në bashkëkryerje

05 shkurt 2015

Ngritet aktakuzë në një rast të terrorizmit

26 janar 2015

Ngritët aktakuzë për një rast të krimit të organizuar

20 janar 2015

Ngritët aktakuza për një rast të korrupsionit në KEK

16 janar 2015

Defendant Acquitted in Peja/ Peć

06 mars 2015

Guilty Plea Agreement Negotiated at the Basic Court of Ferizaj/Uroševac

27 shkurt 2015

Kosovo Police: Protecting you, protecting Kosovo

27 shkurt 2015

Verdict in Trading of Influence in Co-perpetration case

05 shkurt 2015

Indictment filed in terrorism case

26 janar 2015

Indictment filed in organised crime case

20 janar 2015

Indictment filed in KEK corruption case

16 janar 2015