Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim

Zyra për Informim

Zyra për Informim ndjek politikën e informimit të bazuar në qasje proaktive dhe transparencë, lidhur me objektivat e misionit dhe dhënie të përgjigjeve me kohë në pyetjet e shtruara.

 


Kontakti:

Numri i telefonit celular për zëdhënësin: +383 49 78 4445 (E Hënë - E Enjte 08:00-17:00 E Premte: 08:00-16:00)

Email i Zyrës për Shtyp të EULEX-it: press@eulex-kosovo.eu

 Ioanna Lachana
Shefe e Zyrës për Informim/Zëdhënëse
Tel.: +383 38 28 6364
Gsm: +383 49 78 4441
Ioanna.Lachana@eulex-kosovo.eu
Donika Berisha
Zëdhënëse

Tel.:+383 38 28 4538
Gsm: +383 49 78 1610