Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerKomunikata për Media

Komunikata për Shtyp

Mars

Dita Ndërkombëtare e Gruas 2020: EULEX-i, Rrjeti i Grave të Kosovës dhe OJQ Të Drejtat e Grave e filluan fushatën për barazi gjinore

08 mars

Lulet janë të bukura, por ne duam barazi gjinore në vendimmarrje, në të drejta pronësore, në negociata për paqe, dhe në mundësi për punësim

Shkurt

Janar

Shefi i ri i EULEX Kosova Lars-Gunnar Wigemark e mori detyrën

23 janar

Më 23 janar, Ambasadori Lars-Gunnar Wigemark e mori detyrën si Shef i ri i Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë...

Për komunikatat për media më të hershme klikoni më poshtë:
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

këtu.

Zyra për Informim