Komunikata për Shtyp

2020 Komunikata për Shtyp

2020

Komunikata për Shtyp

“Ne kemi më shumë se 1640 arsye për të vazhduar punën tonë për zbardhjen e fatit të të pagjeturve,” thotë me rastin e Ditës Kombëtare për Personat e Pagjetur Shefi i Misionit të BE-së për Sundim të Ligjit

27 prill 2020

Shefi i Misionit të BE-së për Sundimin e Ligjit u takua me Kryeprokurorin e Prokurorisë Speciale për ta diskutuar punën e PSRK-së dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm me EULEX-in

27 prill 2020

EULEX-e mundëson riatdhesimin e 12 qytetarëve kosovarë dhe katër qytetarëve polakë, ndërsa i kthen në Kosovë 31 zyrtarë të Njësisë Policore të Specializuar

23 prill 2020

EULEX i dhuron pajisje të teknologjisë informative Shërbimit Korrektues të Kosovës për të ndihmuar në rritjen e qasjes virtuale dhe telefonike për të burgosurit dhe për mundësimin e takimeve virtuale të stafit

10 prill 2020

Dita Ndërkombëtare e Gruas 2020: EULEX-i, Rrjeti i Grave të Kosovës dhe OJQ Të Drejtat e Grave e filluan fushatën për barazi gjinore

08 mars 2020

EULEX-i e përmbyll trajnimin e specializuar për reagimet e para në rastet e dhunës në familje për zyrtarët e Policisë së Kosovës

21 shkurt 2020

Shefi i ri i EULEX Kosova Lars-Gunnar Wigemark e mori detyrën

23 janar 2020