Komunikata për Shtyp

2016 Komunikata për Shtyp

2016

Komunikata për Shtyp

EULEX-i e shënon javën kundër korrupsionit në Kosovë

06 dhjetor 2016

EULEX-i e mbështetë Ministrinë e Drejtësisë për rritjen e llogaridhënies dhe transparencës në shërbimet korrektuese

30 nëntor 2016

Deklaratë nga EULEX-i me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Eliminimit të Dhunës kundër Grave

25 nëntor 2016

Deklaratë e përbashkët mbi pushimin e hetimeve rreth pretendimeve për korrupsion brenda EULEX-it

07 nëntor 2016

EULEX-i shënon përvjetorin e gjashtëmbëdhjetë të Rezolutës 1325 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për Gratë, Paqen, dhe Sigurinë

31 tetor 2016

Komandanti i operacioneve civile të BE-së e vizitoi Kosovën

25 tetor 2016

Shefja e Misionit EULEX u takua me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës

05 tetor 2016

Shefja e Misionit EULEX u takua me kryetarët e komunave në veri dhe e vizitoi Gjykatën Themelore në Mitrovicë

04 tetor 2016

Shefja e EULEX-it takon Kryetaren e Gjykatës Kushtetuese

29 shtator 2016

EULEX-i përkujton përvjetorin e vdekjes së zyrtarit doganor

19 shtator 2016

Shefja e EULEX-it takon Ministren e Drejtësisë

16 shtator 2016

Shefja e EULEX-it u takua me Kryeministrin e Kosovës

14 shtator 2016

Konferenca për forcimin e bashkëpunimit policor në Ballkan është mbajtur në Shkup

09 shtator 2016

Shefja e EULEX-it u takua me Presidentin Thaçi

02 shtator 2016

Shefja e re e EULEX-it e merr detyrën e saj

01 shtator 2016

Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve

30 gusht 2016

Dogana e Kosovës shënon zhvillim të konsiderueshëm drejt standardeve të pranuara nga BE-ja

11 gusht 2016

Shpallet aktgjykimi në gjykimin Krasniqi

08 gusht 2016

Mandati i ri i EULEX-it

21 qershor 2016

Deklaratë lidhur me raportimin e paradokohshëm në mediat online

13 qershor 2016

EULEX-i shënon ditën ndërkombëtare kundër homofobisë

17 maj 2016

Gjykata Supreme hedh poshtë kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë

22 mars 2016

Deklaratë për pavarësinë e gjyqësorit

17 mars 2016

Deklaratë për shtyp e Gabriele Meucci, Shefi Misionit EULEX

08 mars 2016

Mohim i përfshirjes së EULEX-it në arrestimet e Vetëvendosjes

16 shkurt 2016

Shpallet aktgjykimi për rastin e O.I.

21 janar 2016

Gjykata Supreme kthen lëndën e Komunës së Prizrenit në Gjykatën e Apelit

08 janar 2016