Lajme

Tetor

Tweet rreth monitorimit të zbatimit të regjimit të letrave ngjitëse nga EULEX.

05 tetor2021

Ekipet tona të monitorimit kanë vizituar të gjashtat Pikë-Kalimet e Përbashkëta mes Kosovës dhe Serbisë sot për të ekzaminuar fillimin e zbatimit të regjimit të ri të targave me letra ngjitëse. Sistemi i ri është duke funksionuar dhe qarkullimi ka rifilluar në të gjitha PKP.

Shtator

Tetë vite pa Audriusin

19 shtator2021

Gusht

Korrik

Qershor

Maj

Prill

Fushata informuese e Shërbimit Korrektues të Kosovës prezantohet gjatë konferencës rajonale “Të bashkuar drejt riintegrimit esencial post-penal”

07 prill2021

Më 7 prill, Zëdhënësja e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX) dhe Udhëheqësja e Zyrës për Shtyp e EULEX-it, Ioanna Lachana, dhe Shefja e Njësisë Korrektuese e EULEX-it, Ritva Hannele Vahakoski, prezantuan fushatën informuese të Shërbimit Korrektues të Kosovës para rreth 50 përfaqësuesve të konferencës online “Të bashkuar drejt riintegrimit esencial post-penal”, e organizuar nga Rrjeti i organizatave për mbështetje post-penale në Serbi.

Mars

EULEX-i mbështetë fushatën informuese të Shërbimit Korrektues të Kosovës

19 mars2021

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX) është duke e mbështetur Shërbimin Korrektues të Kosovës (ShKK) për përgatitjen dhe zbatimin e një fushate e cila do të transmetohet nëpër media dhe media sociale në mbarë Kosovën për informimin e publikut rreth punës së këtij institucioni.

Misioni I BE-së për Sundimin e Ligjit përmes lentes së “Bruxelles 2“

15 mars2021

Misioni i BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) ka pasur një pjesë të mjaftueshme të mbulimit të tij nga ana e mediave vendase dhe ndërkombëtare. Por, sa është mbuluar në thellësi Misioni ynë deri më tani? Cilat janë historitë e patreguara?

EULEX-i zgjedh të sfidojë – Dita Ndërkombëtare e Gruas 2021

08 mars2021

Gratë dhe burrat në mbarë botën janë duke i bashkuar forcat për ta sfiduar paragjykimin dhe pabarazinë gjinore.

Gratë udhëheqëse në sektorin e sigurisë – njihuni me Zyrafete Imeraj

08 mars2021

Një ditë e rëndomtë e punës për Zyrafeten është gjithçka përveç se e zakonshme. Si Zëvendës-Drejtore e Qendrës së Paraburgimit në Pejë, dita e saj fillon me një raport të plotë 24-orësh për situatën e përgjithshme në këtë qendër.

Një grup nga Forumi për Lidership dhe Diplomaci vizitojnë EULEX-in

02 mars2021

Më 1 mars, një grup aktiv dhe i diversifikuar nga OJQ Forumi për Lidership dhe Diplomaci erdhën për vizitë studimore në selinë e Misionit të BE-së për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX).

Shkurt

Zëvendësshefi i Misionit EULEX pret në takim Komandantin e ri të Njësisë shumëkombëshe të specializuar të Karabinierit italian

25 shkurt2021

Më 25 shkurt, Zëvendësshefi i Misionit, Kol. Cezary Luba, priti në takim Komandantin e ri të Njësisë shumëkombëshe të specializuar të Karabinierit italian (MSU) të KFOR-it, Kol. Stefano Fedele.

Janar

Bashkëbisedimet për fuqizimin e grave – “Shëndeti mendor i viktimave të dhunës kundër grave dhe fëmijëve dëshmitarë të dhunës“

06 janar2021

Më 10 dhjetor 2020, Misioni i BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) e organizoi të pestin me radhë dhe të fundit nga seria e “Bashkëbisedime për fuqizimin e grave” në temën "Shëndeti mendor i viktimave të dhunës kundër grave dhe fëmijëve dëshmitarë të dhunës".

Për lajmet më të hershme klikoni vitin përkatës:
2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 

Zyra për Komunikim dhe Media