Lajme

Dhjetor

Nëntor

EULEX Head visits Tirana

22 nëntor2013

Tetor

Shtator

Statement by Catherine Ashton
High Representative of the Union for Foreign Affairs & Security Policy

19 shtator2013

Gusht

Korrik

Qershor

The EU Family Meeting

04 qershor2013

Maj

Haber visits Kosovo

02 maj2013

Prill

One ordinary day

10 prill2013

Mars

Shkurt

Janar

Për lajmet më të hershme klikoni vitin përkatës:
2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 

Zyra për Komunikim dhe Media