Fillimi  BreadCrumbTrailerVendimet e
Gjykatave
  BreadCrumbTrailerProcedura gjyqësore Civile  BreadCrumbTrailerGjykata e Qarkut në Prishtinë

Gjykata e Qarkut në Prishtinë

DataEmri i rastit dhe numri i lëndësVendimet
23 tetor 2013 Ac.nr. 1336/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1326/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1337/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1325/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1332/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1339/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1333/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1327/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1335/2011 English | Shqip
23 tetor 2013 Ac.nr. 1329/2011 English | Shqip
13 dhjetor 2012 AC 262/2011 English | Shqip | Srpski
23 tetor 2012 Ac.nr. 1331/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1341/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1338/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1351/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1340/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1324/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1330/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1334/2011 English | Shqip
23 tetor 2012 Ac.nr. 1328/2011- English | Shqip

Aktgjykimet/aktvendimet e publikuara mund të mos jenë të formës së prerë dhe mund të jenë subjekt të ankesave në pajtim me ligjet e zbatueshëm.
Aktgjykimet publikohen pasi të jenë njoftuar palët e procedurës. Vendimi së pari i kumtohet palëve.
Aktgjykimet dhe vendimet e tjera gjyqësore që publikohen redaktohen sipas rregullave të brendshme për ruajtjen e anonimitetit dhe për mbrojtjen e të dhënave personale të palëve të përfshira.

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX