Fillimi  BreadCrumbTrailerKontakte

Kontakte

Selia e misionit EULEX Kosova
Rr. Muharrem Fejza,
Kutia postare: 268
10000 Prishtinë, Kosovë
Tel: +383 (0) 38 28 2000
E-mail: info@eulex-kosovo.eu

Për informata të përgjithshme, ju lutem kontaktoni përmes adresës info@eulex-kosovo.eu. Për pyetje që kanë të bëjnë me mediat, ju lutem përdoreni këtë adresë elektronike: press@eulex-kosovo.eu 

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.