Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim

Zyra për Informim

Zyra për Informim ndjek politikën e informimit të bazuar në qasje proaktive dhe transparencë, lidhur me objektivat e misionit dhe dhënie të përgjigjeve me kohë në pyetjet e shtruara.

 


Kontakti:

Numri i telefonit celular për zëdhënësin: +383 49 78 4445

Email i Zyrës për Shtyp të EULEX-it: press@eulex-kosovo.eu

 Ioanna Lachana
Shefe e Zyrës për Informim/Zëdhënëse

Tel.: +383 38 28 6364
Gsm: +383 49 78 4441
Ioanna.Lachana@eulex-kosovo.eu
Donika Berisha
Zëdhënëse

Tel.:+383 38 28 4538
Gsm: +383 49 78 4445

 

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.