Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerEULEX-i i dhuron automjete Ministrisë së Punëve...

EULEX-i i dhuron automjete Ministrisë së Punëve të Brendshme

31 tetor 2017

Dje, EULEX-i ia dorëzoi 30 automjete Ministrisë së Punëve të Brendshme. Këto donacione u bënë për Inspektoratin Policor të Kosovës, Agjencinë e Regjistrimit Civil, Departamentit për Shtetësi, Azil dhe Migrim dhe Departamentit për Siguri Publike.

Ceremonia e dhënies së këtij donacioni u mbajt në ambientet e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Prishtinë ku të pranishëm ishin Zv. Shefi i Misionit EULEX Bernd Thran dhe Ministri i Punëve të Brendshme Flamur Sefaj.

EULEX-i e ka një traditë të gjatë të dhurimit të automjeteve dhe pajisjeve tjera institucioneve të Kosovës në mbështetje të iniciativave për ndërtimin e kapaciteteve dhe zbatimit të praktikave më të mira.
 

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX