European Union External Action
FacebookTwitterYoutube
Për EULEX Sektori Ekzekutiv Sektori i Fuqizimit Zyra për media Mundësi Punësimi Tenderët Kontakte
Search

Fillimi BreadCrumbTrailer Multimedia

Vizitë e studentëve në Zyrat Kryesore të Policisë së EULEX-it dhe në Pallatin e Drejtësisë

08 mars 2017

Studentet Alexia Cussac dhe Myrtis Vinas-Roudieres nga ‘Ecole Nationale de la Magistrature’ në Francë vizituan Zyrat Kryesore të Policisë së EULEX-it dhe Pallatin e Drejtësisë.  Gjatë qëndrimit në Zyrat Kryesore të Policisë së EULEX-it ato biseduan me zyrtarin ligjor Marc Meslin, i cili punon në Zyrën e Kryeprokurorit të EULEX-it. 

Dje, që të dy studentet po ashtu e vizituan edhe Pallatin e Drejtësisë dhe vijuan nga afër dy seanca të gjykimeve. Ato takuan gjyqtarin Malcolm Simmons, i cili ndau dijen e tij me gjyqtaret e ardhshme. 

Kjo shënon përfundimin e vizitës së tyre studimore dyjavore në Kosovë, vizitë kjo e bashkërenduar me Institutin Gjyqësor të Kosovës dhe Ambasadën e Francës.  

Prapa

EULEX Kosovo © E drejta e autorit & Heqja e përgjegjësisë
Rr. Muharrem Fejza, Ndërtesa Farmed, P.O. Box: 268 10000 Pristina, Kosovo
Tel: +381 (0) 38 78 2000 Fax: +381 (0) 38 78 4556 :: info@eulex-kosovo.eu