Fillimi  BreadCrumbTrailerTenderët  BreadCrumbTrailerMedicaments, Immunizations Drugs and Consumables...

Medicaments, Immunizations Drugs and Consumables FWC No.3

Titulli & ShkarkoData
16 shkurt 2015
16 shkurt 2015
16 shkurt 2015
13 mars 2015
25 qershor 2015
25 qershor 2015

For archived closed tenders click here.

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.