Fillimi  BreadCrumbTrailerTenderët  BreadCrumbTrailerSpare Parts and Maintenance of Vehicles FWC_Nissan...

Spare Parts and Maintenance of Vehicles FWC_Nissan & Mercedes

Titulli & ShkarkoData
19 maj 2017
19 maj 2017
19 maj 2017
05 korrik 2017
18 gusht 2017

For archived closed tenders click here.

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.