Fillimi  BreadCrumbTrailerTenderët  BreadCrumbTrailerSpare Parts and Maintenance of Vehicles No. 5

Spare Parts and Maintenance of Vehicles No. 5

Titulli & ShkarkoData
17 tetor 2015
28 nëntor 2015
28 nëntor 2015
15 dhjetor 2015
22 shkurt 2016

For archived closed tenders click here.

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.