Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerUnioni Rinor i CDU-së e vizitoi EULEX-in

Unioni Rinor i CDU-së e vizitoi EULEX-in

10 nëntor 2017

Dje, një grup prej njëzet anëtarëve të Unionit Rinor të CDU-së nga Oberfranken e vizituan selinë e EULEX-it në Prishtinë.

Ata u pritën nga Zv. Shefi i Misionit, Bernd Thran dhe Gunnar Eichholz nga Zyra Politike të cilët e njoftuan këtë grup lidhur me mandatin e EULEX-it, sukseset e tij, sfidat dhe rolin e tij në kuadër të pranisë së gjerë të BE-së në Kosovë. Prezantimet u pasuan nga një diskutim i gjallë.
 

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX