European Union External Action
FacebookTwitterYoutube
Për EULEX Sektori Ekzekutiv Sektori i Fuqizimit Zyra për media Mundësi Punësimi Tenderët Kontakte
Search

Fillimi BreadCrumbTrailer Zyra për media BreadCrumbTrailer Lajme

Shefja e Misionit EULEX vazhdon me vizitat e saj të rregullta në mbarë Kosovën

25 janar 2017

Sot, Shefja e Misionit EULEX zj. Alexandra Papadopoulou vizitoi Manastirin Ortodoks Serb në Deçan, ku takoi Kryedhjakun e Manastirit të Deçanit, At Sava Janjic dhe pa nga afër Manastirin Visoki Dečani, i cili ishte ndërtuar gjatë shekullit të katërmbëdhjetë dhe gjendet në listën e UNESCO-s për trashëgimi botërore.

Prapa

EULEX Kosovo © E drejta e autorit & Heqja e përgjegjësisë
Rr. Muharrem Fejza, Ndërtesa Farmed, P.O. Box: 268 10000 Pristina, Kosovo
Tel: +381 (0) 38 78 2000 Fax: +381 (0) 38 78 4556 :: info@eulex-kosovo.eu