Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerEULEX-i i dhuron automjete Këshillit...

EULEX-i i dhuron automjete Këshillit gjyqësor të Kosovës

24 qershor 2015

Donacioni i parë prej katërmbëdhjetë automjeteve i është dorëzuar sot Këshillit Gjyqësor të Kosovës nga përfaqësuesi i EULEX-it, Julien Feuillet.

Si pjesë e donacioneve të rregullta të Misionit, EULEX-i i dhuron 108 automjete të tipit Nissan Patrol 4X4 për institucionet e ndryshme të sundimit të ligjit në Kosovë. 

Për të ndihmuar në punën e institucioneve të Kosovës, donacionet shtesë nga EULEX-i do të pasojnë në një të ardhme të afërt për Policinë e Kosovës, Agjencinë për Menaxhimin e Pasurisë së Konfiskuar dhe të Sekuestruar, Departamentin e Mjekësisë Ligjore në Kosovë, Njësinë e Inteligjencës Financiare, Shërbimin Korrektues të Kosovës, Shërbimin Sprovues të Kosovës, Këshillin Prokurorial të Kosovës dhe Agjencinë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale. 

EULEX-i ka një traditë të gjatë të dhurimit të automjeteve për institucionet e Kosovës, të cilat janë duke u shfrytëzuar për detyra të ndryshme.  

Prapa

Zyra për Informim

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX