Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerShefi i EULEX-it Wigemark mbanë takim njoftues me...

Shefi i EULEX-it Wigemark mbanë takim njoftues me PSSP Tanin

31 janar 2020

Më 29 janar, Shefi i Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit (EULEX), Lars-Gunnar Wigemark, pati një takim njoftues me Përfaqësuesin Special të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së dhe Shefin UNMIK-ut, Zahir Tanin.

Të dy bashkëbiseduesit shkëmbyen pikëpamje rreth situatës në Kosovë, duke u përqendruar në zhvillimet e fundit politike dhe të sundimit të ligjit.

Shefi i Misionit Wigemark dhe PSSP dhe Shefi i UNMIK-ut Tahin u pajtuan për hulumtimin e mundësive për thellimin e bashkëpunimit mes të dy organizatave. 
 

Prapa