Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerUshtruesi i Detyrës së Shefit të Misionit u...

Ushtruesi i Detyrës së Shefit të Misionit u takua me Shefin e Misionit të Belgjikës

22 janar

Sot, Ushtruesi i Detyrës së Shefit të Misionit EULEX, Cezary Luba, mbajti takim me Shefin e Misionit të Zyrës së Belgjikës në Kosovë, Jean-Louis Servais.

Ata diskutuan për gjendjen e përgjithshme në Kosovë me fokus në sundimin e ligjit. Z. Luba e informoi bashkëbiseduesin e tij lidhur me mandatin e EULEX-it, zhvillimet aktuale dhe punën që e pret këtë Mision.

 

Prapa