Një ditë nga jeta

Një ditë nga jeta

Një ditë në jetën e Robert Kucharski-it

11 prill 2016

Prokurori i EULEX-it në PSRK-së, Robert Kucharski , shpjegon punën e tij të përditshme dhe sfidat me të cilat përballet gjatë punës së tij në Kosovë.

 

Prapa