Fillimi  BreadCrumbTrailer Zyra për Komunikim dhe Media  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerEULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas...

EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas – 8 mars 2019

08 mars 2019

Me rastin e kësaj dite, EULEX-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas me një porosi frymëzuese.
Bashkohuni me Shefen dhe Zëvendëshefin e Misionit për të theksuar rëndësinë e avancimit të barazisë gjinore dhe fuqizimit të grave. 

Prapa

Zyra për Komunikim dhe Media