Lajme

EULEX-i e mbështet fushatën 16 Ditore me një klip televiziv kundër dhunës ne bazë gjinore

26 nëntor 2018

Për ta rritur nivelin e vetëdijesimit mbi dhunën në bazë gjinore dhe ndikimin e saj në shoqëri në përgjithësi, si dhe për ta mobilizuar një publik më të gjerë për të avokuar për këtë çështje, EULEX-i e ka përgatitur një klip televiziv ku bëhet thirrje për veprim kundër dhunës në bazë gjinore. Ky klip, i cili gjithashtu i bën thirrje viktimave për ta ngritur zërin e tyre dhe t’i raportojnë rastet e dhunës tek autoritetet, është duke u transmetuar në stacionet televizive të Kosovës.