Fillimi  BreadCrumbTrailer Zyra për Komunikim dhe Media  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerNjësia e Specializuar Policore e EULEX-it dhuron...

Njësia e Specializuar Policore e EULEX-it dhuron gjak në spitalin e Mitrovicës Veriore

17 shtator

Më 15 shtator, rreth 20 pjesëtarë të Njësisë së Specializuar Policore të EULEX-it (NjSP) vullnetarisht dhuruan gjak në spitalin e Mitrovicës Veriore. Punëtorët shëndetësorë e mirëpritën këtë nismë dhe falënderuan NjSP të EULEX-it për kontributin e vlefshëm. 

Prapa

Zyra për Komunikim dhe Media