Fillimi  BreadCrumbTrailer Zyra për Komunikim dhe Media  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerKomandanti i Përgjithshëm i Karabinierit takon...

Komandanti i Përgjithshëm i Karabinierit takon stafin e EULEX-it

22 korrik

Më 8 korrik 2021, Komandanti i Përgjithshëm i Karabinierit, Gjeneral-Lejtnant Teo Luzi, vizitoi trupat e Karabinierit që shërbejnë në Kosovë, në kuadër të KFOR-it në Njësinë shumëkombëshe të specializuar dhe në kuadër të Misionit të Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX). Trupa e Karabinierit e mbështetë EULEX-in me personel të deleguar që prej vitit 2008. 

Prapa

Zyra për Komunikim dhe Media