Komunikata për Shtyp

Komunikata për Shtyp

EULEX DËNON FUQISHËM VRASJEN E OLIVER IVANOVIC

16 janar 2018

EULEX dënon fuqishëm aktin kriminel që sot morri jetën e Oliver Ivanovic.
“Misioni i EULEX bën thirrje autoriteteve relevante që të veprojnë shpejtë dhe me efikasitet në mënyrë që të arrestohen kryerësit e këtij akti makabër. Misioni ynë është i gatshëm që të ofrojë përkrahje sipas mandatit që ka”. 

“Në emrin tim dhe Misionit të EULEX-it shprehi  ngushëllimet e sinqerta familjes dhe miqve të zotit Ivanovic. I bëj thirrje atyre që kanë ndonjë informacion relevant i cili mund të çojë deri tek arrestimet e mundshme lidhur me vrasjen e z. Ivanoviq, që ta raportojnë atë tek autoritetet. Apeloj gjithë komunitetin që të ruajnë qetësinë dhe dinjitetin në këto momente të vështira ", tha zonja Alexandra Papadopoulou, shefe e misionit të EULEX-it.