Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerTakim mes Shefit të EULEX-it dhe Komandantit të...

Takim mes Shefit të EULEX-it dhe Komandantit të KFOR-it

31 janar 2020

Më 30 janar, Shefi i Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit (EULEX), Lars-Gunnar Wigemark, takoi Komandantin e KFOR-it, Gjeneralmajor Michele Risi, dhe diskutoi rreth situatës së sigurisë në Kosovë.

Të dy krerët u zotuan për fuqizimin e mëtejmë të bashkëpunimit të shkëlqyeshëm mes EULEX-it dhe KFOR-it, në veçanti si reaguesit e dytë dhe të tretë, përkatësisht, të sigurisë në Kosovë.

 

Prapa