Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerStudentët e vizitojnë EULEX-in

Studentët e vizitojnë EULEX-in

14 janar 2015

Thomas Muehlmann, Shefi i kabinetit në EULEX, u uroi mirëseardhje mbi 110 studentëve të studimeve master nga programi i Vjenës për të drejtat e njeriut dhe nga niveli master evropian për të drejtat e njeriut dhe demokratizim (EMA), me ç’rast ai bëri një prezantim të shkurtë rreth Misionit EULEX dhe sfidave me të cilat përballet gjatë zbatimit të mandatit të ri. 

Gjatë këtij takimi u diskutua dhe u prezantua deklarata e Misionit së bashku me katër objektivat kryesore të EULEX-it. Studentët po ashtu u informuan rreth fakteve më thelbësore, shifrave dhe sukseseve të misionit. 

Diskutimet ishin shumë aktive dhe dinamike, ndërsa çështjet që u prezantuan bënë që studentët që ngritnin një varg pyetjesh. 

Prapa

Zyra për Informim