Fillimi  BreadCrumbTrailer Zyra për Komunikim dhe Media  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerNjësia e Specializuar e Policisë së EULEX-it e...

Njësia e Specializuar e Policisë së EULEX-it e fitoi garën e Lojërave Kreshnike Skoceze

01 korrik

Më 19 qershor, Njësia e Specializuar e Policisë e EULEX i fitoi Lojërat Tradicionale Skoceze të organizuara në Kampin Novo Selë. Lojërat përfshinin gara sfiduese si gara në ‘hedhjen e çizmes, tërheqjen e veturës, hedhjen e traut, vrapim, çiklizëm dhe shumë aktivitete të tjera ku ekipet duhej të tregonin forcë dhe qëndrueshmëri. 

Ekipi i NJSP të EULEX-it doli fitimtar duke i mposhtur trembëdhjetë ekipe të tjera pjesëmarrëse. 

Prapa

Zyra për Komunikim dhe Media