Fillimi  BreadCrumbTrailer Zyra për Komunikim dhe Media  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerEULEX-i zgjedh të sfidojë – Dita...

EULEX-i zgjedh të sfidojë – Dita Ndërkombëtare e Gruas 2021

08 mars

Gratë dhe burrat në mbarë botën janë duke i bashkuar forcat për ta sfiduar paragjykimin dhe pabarazinë gjinore. 

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) i bashkohet fushatës #ChooseToChallenge për të treguar solidaritet dhe mbështetje, si dhe në të njëjtën kohë për t’i sfiduar stereotipet, paragjykimet dhe pabarazitë gjinore. 

Shefi i Misionit tonë, pjesëtarët e Njësisë Policore të Specializuar tonë, Besimi dhe vajzat e tij Blerina dhe Bleona, Admiri, Vlora, Rifati, Arsimi, Doroni, Gunnari, Aleksandri, Valentina, Daniele dhe shumë të tjerë që nuk kanë mundur të përshtaten me kornizën virtuale i ngritën duart për ta treguar angazhimin e tyre për këtë kauzë globale. Kolegët tanë nga Njësia e Specializuar Shumëkombëshe e Karabinierëve nën komandën e Kolonel Stefano Fedele gjithashtu u bashkuan me ne në iniciativën #choosetochallenge për t’i luftuar së bashku paragjykimet dhe pabarazinë gjinore.

EULEX-i zgjedh të sfidojë dhe është i bashkuar kundër pabarazisë dhe paragjykimit gjinor! Le të zgjedhim të gjithë që të sfidojmë! Ngrini dorën për të treguar se ju jeni kundër paragjykimeve dhe pabarazive gjinore. 

Prapa

Zyra për Komunikim dhe Media