Fillimi  BreadCrumbTrailerOrari i seancave
dëgjimore

Orari i seancave dëgjimore

Orari i seancave gjyqësore për periudhën 21 Maj - 25 Maj 2018 - Procedura gjyqësore Penale

DataEmri i rastit dhe numri i lëndësAkuzatLokacioniPërfshirja e EULEX-itVërejtje
22/05/2018 10:00 hrs re-trial PKr.nr. 11/2017Trafficking in persons in co-perpetration under Articles 139 and 23 of the Provisional Criminal Code of Kosovo (Count 1 in the Indictment); Organized CrimePalace of Justice, #D26; Judges/ProsecutorRe- trial
23/05/2018 10:00hrsre-trial PKr.nr. 11/2018Trafficking in persons in co-perpetration under Articles 139 and 23 of the Provisional Criminal Code of Kosovo (Count 1 in the Indictment); Organized CrimePalace of Justice, #D26; Judges/ProsecutorRe- trial
24/05/2018 10:00hrs re-trial PKr.nr. 11/2019Trafficking in persons in co-perpetration under Articles 139 and 23 of the Provisional Criminal Code of Kosovo (Count 1 in the Indictment); Organized CrimePalace of Justice, #D26; Judges/ProsecutorRe- trial
23/05/2018 09:30hrs (P.no.54/2017)War Crimes against the Civilian Population, under three counts, pursuant to Articles 22 and 142 of the Criminal Code of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia ( CC SFRY), currently criminalized under Articles 31, 152 and 153 of the Criminal Code of the Republic of Kosovo (CCRK)BC MITROVICE/A, NorthJudgesMain Trial
25/05/2018 09:30hrs(P.no.54/2017)War Crimes against the Civilian Population, under three counts, pursuant to Articles 22 and 142 of the Criminal Code of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia ( CC SFRY), currently criminalized under Articles 31, 152 and 153 of the Criminal Code of the Republic of Kosovo (CCRK)BC MITROVICE/A, NorthJudgesMain Trial

Orari i seancave gjyqësore për periudhën 14 Maj - 18 Maj 2018 - Procedura gjyqësore Penale

DataEmri i rastit dhe numri i lëndësAkuzatLokacioniPërfshirja e EULEX-itVërejtje
14/05 /2017 12:30 hrs (P.no.67/2017)“War Crimes against the Civilian Population”, under three counts, pursuant to Articles 22 and 142 of the Criminal Code of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia ( CC SFRY), currently criminalized under Articles 31, 152 and 153 of the Criminal Code of the Republic of Kosovo (CCRK) ;BC MitrovicaJudges/ProsecutorMain trial
15/05/2017 09:30 hrs (P.no.67/2017)“War Crimes against the Civilian Population”, under three counts, pursuant to Articles 22 and 142 of the Criminal Code of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia ( CC SFRY), currently criminalized under Articles 31, 152 and 153 of the Criminal Code of the Republic of Kosovo (CCRK) ;BC MitrovicaJudges/ProsecutorMain trial
16/05/2017 15:00 hrs(P.no.67/2017)“War Crimes against the Civilian Population”, under three counts, pursuant to Articles 22 and 142 of the Criminal Code of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia ( CC SFRY), currently criminalized under Articles 31, 152 and 153 of the Criminal Code of the Republic of Kosovo (CCRK) ;BC MitrovicaJudges/ProsecutorMain trial

Orari i seancave gjyqësore për periudhën 11 Qershor - 15 Qershor 2018 - Procedura gjyqësore Civile

DataEmri i rastit dhe numri i lëndësAkuzatLokacioniPërfshirja e EULEX-itVërejtje
12/06/2018 09:00hrsC-II-16-0246-C0001POJ Courtroom No. D 23Judge

Orari i seancave gjyqësore për periudhën 28 Maj - 01 Qershor 2018 - Procedura gjyqësore Civile

DataEmri i rastit dhe numri i lëndësAkuzatLokacioniPërfshirja e EULEX-itVërejtje
29/05/2018 15:00hrsSCC-08-0232POJ Courtroom No. D 28Judge
29/05/2018 13:30hrsSCC-10-0303POJ Courtroom No. D 28Judge
30/05/2018 10:00hrsSCC-08-0133POJ Courtroom No. D 23Judge

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX