Fillimi  BreadCrumbTrailerTenderët  BreadCrumbTrailerFacilities upgrade in EULEX Center, Mitrovica

Facilities upgrade in EULEX Center, Mitrovica

Titulli & ShkarkoData
24 tetor 2017
24 tetor 2017
28 nëntor 2017
28 nëntor 2017
28 nëntor 2017
01 dhjetor 2017
27 shkurt

For archived closed tenders click here.

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.