Fillimi  BreadCrumbTrailerTenderët  BreadCrumbTrailerSupply of Automotive Spare Parts No. 4

Supply of Automotive Spare Parts No. 4

Titulli & ShkarkoData
20 dhjetor 2016
20 dhjetor 2016
20 dhjetor 2016
13 janar 2017
04 prill 2017

For archived closed tenders click here.

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.