Fillimi  BreadCrumbTrailerTenderët  BreadCrumbTrailerSupply of Communications Equipment No.7

Supply of Communications Equipment No.7

Titulli & ShkarkoData
11 mars 2015
11 mars 2015
11 mars 2015
01 prill 2015
01 prill 2015
25 qershor 2015
25 qershor 2015

For archived closed tenders click here.

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.