Fillimi  BreadCrumbTrailerTenderët  BreadCrumbTrailerSupply of IT Equipment No. 7 - Anuluar

Supply of IT Equipment No. 7 - Anuluar

Titulli & ShkarkoData
05 mars 2015
05 mars 2015
05 mars 2015
18 mars 2015
18 mars 2015
18 mars 2015
18 mars 2015
19 mars 2015
08 prill 2015
08 prill 2015
14 prill 2015

For archived closed tenders click here.

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.