Fillimi  BreadCrumbTrailerVendimet e
Gjykatave
  BreadCrumbTrailerProcedura gjyqësore Civile  BreadCrumbTrailerPaneli i apelit për çështjet...

Paneli i apelit për çështjet në lidhje me AKP

DataEmri i rastit dhe numri i lëndësVendimet
08 qershor GSK-KPA-A-048/2015 English | Shqip | Srpski
23 maj GSK-KPA-A-081/2015 English | Shqip | Srpski
23 maj GSK-KPA-A-160/2015 English | Shqip | Srpski
23 maj GSK-KPA-A-156/2015 English | Shqip | Srpski
10 maj GSK-KPA-A-215/2015 English | Shqip | Srpski
10 maj GSK-KPA-A-203/2015 English | Shqip | Srpski
10 maj GSK-KPA-A-212/2015 English | Shqip | Srpski
18 prill GSK-KPA-A-176/2015 English | Shqip | Srpski
28 mars GSK-KPA-A-210/2015 English | Shqip | Srpski
28 mars GSK-KPA-A-184/2015 English | Shqip | Srpski
21 mars GSK-KPA-A-187/2015 English | Shqip | Srpski
21 mars GSK-KPA-A-090/2015 English | Shqip | Srpski
14 mars GSK-KPA-A-172/2015 English | Shqip | Srpski
14 mars GSK-KPA-A-175/2015 English | Shqip | Srpski
07 mars GSK-KPA-A-150/2015 English | Shqip | Srpski
07 mars GSK-KPA-A-167-168-2015 English | Shqip | Srpski
28 shkurt GSK-KPA-A-213/2015 English | Shqip | Srpski
28 shkurt GSK-KPA-A-208/2015 English | Shqip | Srpski
28 shkurt GSK-KPA-A-137/2015 English | Shqip | Srpski
21 shkurt GSK-KPA-A-207/2014 English | Shqip | Srpski
21 shkurt GSK-KPA-A-211/2015 English | Shqip | Srpski
14 shkurt GSK-KPA-A-143/2015 English | Shqip | Srpski
14 shkurt GSK-KPA-A-209/2015 English | Shqip | Srpski
07 shkurt GSK-KPA-A-193-194/2015 English | Shqip | Srpski
07 shkurt GSK-KPA-A-147/2015 English | Shqip | Srpski
07 shkurt GSK-KPA-A-205/2015 English | Shqip | Srpski
24 janar GSK-KPA-A-202/2015 English | Shqip | Srpski
24 janar GSK-KPA-A-204/2015 English | Shqip | Srpski
24 janar GSK-KPA-A-186/2015 English | Shqip | Srpski
17 janar GSK-KPA-A-188/2015 English | Shqip | Srpski
17 janar GSK-KPA-A-192/2015 English | Shqip | Srpski
17 janar GSK-KPA-A-200/2015 English | Shqip | Srpski
17 janar GSK-KPA-A-142/2015 English | Shqip | Srpski
13 dhjetor 2017 GSK-KPA-A-189/2015 English | Shqip | Srpski
07 dhjetor 2017 GSK-KPA-A-179/2015 English | Shqip | Srpski
07 dhjetor 2017 GSK-KPA-A-180/2015 English | Shqip | Srpski
07 dhjetor 2017 GSK-KPA-A-163/2015 English | Shqip | Srpski
07 dhjetor 2017 GSK-KPA-A-041/2015 English | Shqip | Srpski
29 nëntor 2017 GSK-KPA-A-141/2015 English | Shqip | Srpski
29 nëntor 2017 GSK-KPA-A-177/2015 English | Shqip | Srpski
29 nëntor 2017 GSK-KPA-A-178/2015 English | Shqip | Srpski
22 nëntor 2017 GSK-KPA-A-173/2015 English | Shqip | Srpski
22 nëntor 2017 GSK-KPA-A-136/2015 English | Shqip | Srpski
22 nëntor 2017 GSK-KPA-A-166-2015 English | Shqip | Srpski
22 nëntor 2017 GSK-KPA-A-170-2015 English | Shqip | Srpski
08 nëntor 2017 GSK-KPA-A-158/2015 English | Shqip | Srpski
08 nëntor 2017 GSK-KPA-A-164/2015 English | Shqip | Srpski
08 nëntor 2017 GSK-KPA-A-152/2015 English | Shqip | Srpski
08 nëntor 2017 GSK-KPA-A-161/2015 English | Shqip | Srpski
25 tetor 2017 GSK-KPA-A-144/2015 English | Shqip | Srpski
25 tetor 2017 GSK-KPA-A-148/2015 English | Shqip | Srpski
25 tetor 2017 GSK-KPA-A-151/2015 English | Shqip | Srpski
18 tetor 2017 GSK-KPA-A-104/2015 English | Shqip | Srpski
18 tetor 2017 GSK-KPA-A-162/2015 English | Shqip | Srpski
18 tetor 2017 GSK-KPA-A-106/2015 English | Shqip | Srpski
11 tetor 2017 GSK-KPA-A-086/2015 English | Shqip | Srpski
11 tetor 2017 GSK-KPA-A-159/2015 English | Shqip | Srpski
11 tetor 2017 GSK-KPA-A-083/2015 English | Shqip | Srpski
11 tetor 2017 GSK-KPA-A-084/2015 English | Shqip | Srpski
27 shtator 2017 GSK-KPA-A-135/2015 English | Shqip | Srpski
27 shtator 2017 GSK-KPA-A-138/2015 English | Shqip | Srpski
27 shtator 2017 GSK-KPA-A-139/2015 English | Shqip | Srpski
27 shtator 2017 GSK-KPA-A-099/2015 English | Shqip | Srpski
20 shtator 2017 GSK-KPA-A-096/2015 English | Shqip | Srpski
20 shtator 2017 GSK-KPA-A-098/2015 English | Shqip | Srpski
20 shtator 2017 GSK-KPA-A-153/2015 English | Shqip | Srpski
20 shtator 2017 GSK-KPA-A-154/2015 English | Shqip | Srpski
13 shtator 2017 GSK-KPA-A-093/2015 English | Shqip | Srpski
13 shtator 2017 GSK-KPA-A-094/2015 English | Shqip | Srpski
13 shtator 2017 GSK-KPA-A-095/2015 English | Shqip | Srpski
06 shtator 2017 GSK-KPA-A-080/2015 English | Shqip | Srpski
02 gusht 2017 GSK-KPA-A-089/2015 English | Shqip | Srpski
02 gusht 2017 GSK-KPA-A-073/2015 English | Shqip | Srpski
02 gusht 2017 GSK-KPA-A-091/2015 English | Shqip | Srpski
27 korrik 2017 GSK-KPA-A-071/2015 English | Shqip | Srpski
27 korrik 2017 GSK-KPA-A-072/2015 English | Shqip | Srpski
27 korrik 2017 GSK-KPA-A-044/2015 English | Shqip | Srpski
27 korrik 2017 GSK-KPA-A-082/2015 English | Shqip | Srpski
28 qershor 2017 GSK-KPA-A-122/2015 English | Shqip | Srpski
28 qershor 2017 GSK-KPA-A-110/2015 English | Shqip | Srpski
07 qershor 2017 GSK-KPA-A-113/2015 English | Shqip | Srpski
31 maj 2017 GSK-KPA-A-014/2015 English | Shqip | Srpski
24 maj 2017 GSK-KPA-A-020/2015 English | Shqip | Srpski
22 maj 2017 GSK-KPA-A-107/2015 English | Shqip | Srpski
10 maj 2017 GSK-KPA-A-112/2015 English | Shqip | Srpski
10 maj 2017 GSK-KPA-A-008/2015 English | Shqip | Srpski
03 maj 2017 GSK-KPA-A-108/2015 English | Shqip | Srpski
26 prill 2017 GSK-KPA-A-012/2015 English | Shqip | Srpski
19 prill 2017 GSK-KPA-A-10/2015 English | Shqip | Srpski
05 prill 2017 GSK-KPA-A-11/2015 English | Shqip | Srpski
22 mars 2017 GSK-KPA-A-087/2015 English | Shqip | Srpski
22 mars 2017 GSK-KPA-A-146/2015 English | Shqip | Srpski
22 mars 2017 GSK-KPA-A-140/2015 English | Shqip | Srpski
08 mars 2017 GSK-KPA-A-045/2015 English | Shqip | Srpski
22 shkurt 2017 GSK-KPA-A-077/2015 English | Shqip | Srpski
22 shkurt 2017 GSK-KPA-A-097/2015 English | Shqip | Srpski
22 shkurt 2017 GSK-KPA-A-100/2015 English | Shqip | Srpski
01 shkurt 2017 GSK-KPA-A-088/2015 English | Shqip | Srpski
01 shkurt 2017 GSK-KPA-A-075/2015 English | Shqip | Srpski
07 dhjetor 2016 GSK-KPA-A-069/2015 English | Shqip | Srpski
07 dhjetor 2016 GSK-KPA-A-066/2015 English | Shqip | Srpski
30 nëntor 2016 GSK-KPA-A-050/2015 English | Shqip | Srpski
19 nëntor 2016 GSK-KPA-A-070/2015 English | Shqip | Srpski
16 nëntor 2016 GSK-KPA-A-047/2015 English | Shqip | Srpski
09 nëntor 2016 GSK-KPA-A-052/2015 English | Shqip | Srpski
02 nëntor 2016 GSK-KPA-A-067/2015 English | Shqip | Srpski
02 nëntor 2016 GSK-KPA-A-074/2015 English | Shqip | Srpski
02 nëntor 2016 GSK-KPA-A-078/2015 English | Shqip | Srpski
14 tetor 2016 GSK-KPA-A-085/2015 English | Shqip | Srpski
12 tetor 2016 GSK-KPA-A-042/2015 English | Shqip | Srpski
12 tetor 2016 GSK-KPA-A-043/2015 English | Shqip | Srpski
12 tetor 2016 GSK-KPA-A-002/2015 English | Shqip | Srpski
12 tetor 2016 GSK-KPA-A-004/2015 English | Shqip | Srpski
12 tetor 2016 GSK-KPA-A-005/2015 English | Shqip | Srpski
03 gusht 2016 GSK-KPA-A-040/2015 English | Shqip | Srpski
03 gusht 2016 GSK-KPA-A-006/2015 English | Shqip | Srpski
18 maj 2016 GSK-KPA-A-068/2015 English | Shqip | Srpski
04 maj 2016 GSK-KPA-A-001/2015 English | Shqip | Srpski
04 maj 2016 GSK-KPA-A-007/2015 English | Shqip | Srpski
24 shkurt 2016 GSK-KPA-A-003/2015 English | Shqip | Srpski
29 shtator 2015 GSK-KPA-A-080/2013 English | Shqip | Srpski
04 shtator 2015 GSK-KPA-A-225/2013 English | Shqip | Srpski
23 korrik 2015 GSK-KPA-A-193/2013 English | Shqip | Srpski
23 korrik 2015 GSK-KPA-A-194/2013 English | Shqip | Srpski
23 korrik 2015 GSK-KPA-A-211/2013 English | Shqip | Srpski
20 korrik 2015 GSK-KPA-A-104/2013 English | Shqip | Srpski
20 korrik 2015 GSK-KPA-A-110/2013 English | Shqip | Srpski
20 korrik 2015 GSK-KPA-A-056/2013 English | Shqip | Srpski
20 korrik 2015 GSK-KPA-A-095/13 English | Shqip | Srpski
08 korrik 2015 GSK-KPA-A-132/2013 English | Shqip | Srpski
08 korrik 2015 GSK-KPA-A-209/2013 English | Shqip | Srpski
08 korrik 2015 GSK-KPA-A-074/2013 English | Shqip | Srpski
09 qershor 2015 GSK-KPA-A-276-13 English | Shqip | Srpski
09 qershor 2015 GSK-KPA-A-223/2013 English | Shqip | Srpski
03 qershor 2015 GSK-KPA-A-208/2013 English | Shqip | Srpski
03 qershor 2015 GSK-KPA-A-129/13 English | Shqip | Srpski
28 maj 2015 GSK-KPA-A-070/13 English | Shqip | Srpski
06 maj 2015 GSK-KPA-A-190/2013 English | Shqip | Srpski
22 prill 2015 GSK-KPA-A-210/2013 English | Shqip | Srpski
22 prill 2015 GSK-KPA-A-176/2013 English | Shqip | Srpski
08 prill 2015 GSK-KPA-A-172/2013 English | Shqip | Srpski
03 prill 2015 GSK-KPA-A-055/2013 English | Shqip | Srpski
26 mars 2015 GSK-KPA-A-049/2013 English | Shqip | Srpski
26 mars 2015 GSK-KPA-A-130/2013 English | Shqip | Srpski
18 shkurt 2015 GSK-KPA-A-053/2013 English | Shqip | Srpski
20 dhjetor 2014 GSK-KPA-A-94-13 English | Shqip | Srpski
20 nëntor 2014 GSK-KPA-A-081-13 English | Shqip | Srpski
18 nëntor 2014 GSK-KPA-A- 069-13 English | Shqip | Srpski
18 nëntor 2014 GSK-KPA-A-39-13 English | Shqip | Srpski
18 nëntor 2014 GSK-KPA-A-79-13 English | Shqip | Srpski
24 shtator 2014 GSK-KPA-A-265-13 English | Shqip | Srpski
17 shtator 2014 GSK-KPA-A 092-14 English | Shqip | Srpski
04 gusht 2014 GSK-KPA-133-13 English | Shqip | Srpski
04 gusht 2014 GSK-KPA-A-186-187-13 English | Shqip | Srpski
23 korrik 2014 GSK-KPA-A 213-13 English | Shqip | Srpski
16 korrik 2014 GSK-KPA-A-171/2013 English | Shqip | Srpski
16 korrik 2014 GSK-KPA-A-287-289-13 English | Shqip | Srpski
23 prill 2014 GSK-KPA-A-173/2013 English | Shqip | Srpski
16 prill 2014 GSK-KPA-A-083/13 English | Shqip | Srpski
15 prill 2014 GSK-KPA-A-188/2013 English | Shqip | Srpski
15 prill 2014 GSK-KPA-A-126/2013 English | Shqip | Srpski
02 prill 2014 GSK-KPA-A-82/13 English | Shqip | Srpski
02 prill 2014 GSK-KPA-A-127/13 English | Shqip | Srpski
02 prill 2014 GSK-KPA-A-092/13 English | Shqip | Srpski
12 mars 2014 GSK-KPA-A-111/2013 English | Shqip
29 janar 2014 GSK-KPA-A-157-13 English | Shqip | Srpski
21 janar 2014 GSK-KPA-A- 33 34-2013 English | Shqip | Srpski
21 janar 2014 GSK-KPA-A-207-13 English | Shqip | Srpski
17 janar 2014 GSK-KPA-138-12 English | Shqip | Srpski
17 janar 2014 GSK-KPA-A-91-13 English | Shqip | Srpski
17 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-61 -2012 English | Shqip | Srpski
11 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-99-13 English | Shqip
11 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-102-13 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-113- 12 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-125-12 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-136-12 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-1-2013 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-137-2013 English | Shqip
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-12-2013 English | Shqip
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-013-13 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-043-2012 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-032-13 English | Shqip | Srpski
10 dhjetor 2013 GSK-KPA-A-58-13 English | Shqip | Srpski
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-114-12 English | Shqip | Srpski
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-36-2013 English | Shqip | Srpski
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-050-13 English | Shqip | Srpski
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-61-13 English | Shqip | Srpski
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-083-12 English | Shqip | Srpski
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-87-13 English | Shqip | Srpski
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-96-13 English | Shqip
12 nëntor 2013 GSK-KPA-A-097-13 English | Shqip | Srpski
21 tetor 2013 GSK-KPA-A-057-13 English | Shqip | Srpski
21 tetor 2013 GSK-KPA-A-068-13 English | Shqip | Srpski
17 tetor 2013 GSK-KPA-A-50-12 English | Shqip | Srpski
17 tetor 2013 GSK-KPA-A-59-13 English | Shqip | Srpski
17 tetor 2013 GSK-KPA-A-60-13 English | Shqip | Srpski
17 tetor 2013 GSK-KPA-A-100-13 English | Shqip | Srpski
17 tetor 2013 GSK-KPA-A-124 -2012 English | Shqip | Srpski
17 tetor 2013 GSK-KPA-A-126-2012 English | Shqip | Srpski
10 tetor 2013 GSK-KPA-A-131-12 English | Shqip | Srpski
01 tetor 2013 GSK-KPA-A-066-13 English | Shqip | Srpski
01 tetor 2013 GSK-KPA-A-107-12 English | Shqip | Srpski
01 tetor 2013 GSK- KPA-A-023-13 English | Shqip | Srpski
01 tetor 2013 GSK-KPA-A-22-13 English | Shqip | Srpski
17 shtator 2013 GSK-KPA-A-063-13 English | Shqip | Srpski
17 shtator 2013 GSK-KPA-A-19-13 English | Shqip | Srpski
17 shtator 2013 GSK-KPA-A-127-12 English | Shqip | Srpski
17 shtator 2013 GSK-KPA-A-132- 12 English | Shqip | Srpski
17 shtator 2013 GSK-KPA- A-214-13 English | Shqip | Srpski
17 gusht 2013 GSK-KPA-A-035-13 English | Shqip
17 korrik 2013 GSK-KPA-A-44-2012 English | Shqip
17 korrik 2013 GSK-KPA-A-64-2012 English | Shqip | Srpski
17 korrik 2013 GSK-KPA-A-111-12 English | Shqip | Srpski
17 korrik 2013 GSK-KPA-A-135-12 English | Shqip | Srpski
25 qershor 2013 GSK-KPA-A-003-13 English | Shqip | Srpski
25 qershor 2013 GSK-KPA-A-015-018-2013 English | Shqip | Srpski
25 qershor 2013 GSK-KPA-A-020-13 English | Shqip | Srpski
25 qershor 2013 GSK-KPA-A-55 -2012 English | Shqip | Srpski
25 qershor 2013 GSK-KPA-A-041-13 English | Shqip | Srpski
25 qershor 2013 GSK-KPA-A-77-12 English | Shqip | Srpski
23 maj 2013 GKS-KPA-A-109- 110-2012 English | Shqip | Srpski
23 maj 2013 GSK-KPA-A-53-54 English | Shqip | Srpski
23 maj 2013 GSK-KPA-A-056-12 English | Shqip | Srpski
15 maj 2013 2013-004-011-2013 English | Shqip | Srpski
15 maj 2013 GSK-KPA-A-065-12 English | Shqip
15 maj 2013 GSK-KPA-A-002-2013 English | Shqip | Srpski
15 maj 2013 GSK-KPA-A-014-13 English | Shqip | Srpski
15 maj 2013 GSK-KPA-A-075 12 English | Shqip | Srpski
17 prill 2013 GSK-KPA-A-129-2012 English | Shqip | Srpski
17 prill 2013 GSK-KPA-A-137-2012 English | Shqip | Srpski
17 prill 2013 GSK-KPA-A-104-12 English | Shqip | Srpski
17 prill 2013 GSK-KPA-A-141-12 English | Shqip | Srpski
17 prill 2013 GSK-KPA-A-120 12 English | Shqip | Srpski
12 prill 2013 GSK-KPA-A-72-74-12 English | Shqip | Srpski
12 prill 2013 GSK-KPA-A-106-12 English | Shqip | Srpski
12 prill 2013 GSK-KPA-A-130 2012 English | Shqip | Srpski
12 prill 2013 GSK-KPA-A-140 2012 English | Shqip | Srpski
15 mars 2013 GSK-KPA-A-042-12 English | Shqip | Srpski
05 mars 2013 GSK-KPA-105 2012 English | Shqip | Srpski
05 mars 2013 GSK-KPA-112 2012 English | Shqip | Srpski
19 shkurt 2013 GSK-KPA-A-087-2012 English | Shqip | Srpski
19 shkurt 2013 GSK-KPA-A-80-82-12 English | Shqip | Srpski
19 shkurt 2013 GSK-KPA-A-122-12 English | Shqip | Srpski
19 shkurt 2013 GSK-KPA-A-123 12 English | Shqip | Srpski
19 shkurt 2013 GSK-KPA-A-128 12 English | Shqip
31 janar 2013 GSK-KPA-A-042-13 English | Shqip | Srpski
17 janar 2013 GSK-KPA-A-63-12 English | Shqip
17 janar 2013 GSK-KPA-A-086-2012 English | Shqip | Srpski
17 janar 2013 GSK-KPA-A-90-94-2012 English | Shqip | Srpski
17 janar 2013 GSK-KPA-A-021-12 English | Shqip | Srpski
17 janar 2013 GSK-KPA-A-76-2012 English | Shqip | Srpski
29 nëntor 2012 GSK-KPA-A-148/11 English | Shqip | Srpski
29 nëntor 2012 GSK-KPA-A-181/11 English | Shqip | Srpski
29 nëntor 2012 GSK-KPA-A-015/12 English | Shqip | Srpski
01 nëntor 2012 GSK-KPA-A-149/11 English | Shqip | Srpski
30 tetor 2012 GSK-KPA-A-219/11 English | Shqip | Srpski
30 tetor 2012 GSK-KPA-A-221/11 English | Shqip | Srpski
03 tetor 2012 GSK-KPA-A-198/11 English | Shqip | Srpski
24 gusht 2012 GSK-KPA-A-145/11 English | Shqip | Srpski
07 gusht 2012 GSK-KPA-A-52/12 English | Shqip | Srpski
26 korrik 2012 GSK-KPA-A-93/11 English | Shqip | Srpski
26 korrik 2012 GSK-KPA-A-173/11 English | Shqip | Srpski
22 qershor 2012 GSK-KPA-A-206/11 English | Shqip | Srpski
22 qershor 2012 GSK-KPA-A-182/11 English | Shqip | Srpski
22 qershor 2012 GSK-KPA-A-186/11 English | Shqip | Srpski
21 qershor 2012 GSK-KPA-A-175/11 English | Shqip | Srpski
04 qershor 2012 GSK-KPA-A-220/11 English | Shqip | Srpski
31 maj 2012 GSK-KPA-A-146/11 English | Shqip | Srpski
31 maj 2012 GSK-KPA-A-147/11 English | Shqip | Srpski
31 maj 2012 GSK-KPA-A-152/11 English | Shqip | Srpski
31 maj 2012 GSK-KPA-A-153/11 English | Shqip | Srpski
31 maj 2012 GSK-KPA-A-207/11 English | Shqip | Srpski
31 maj 2012 GSK-KPA-A-189/11 English | Shqip | Srpski
08 maj 2012 GSK-KPA-A-001/12 English | Shqip | Srpski
08 maj 2012 GSK-KPA-A-217/11 English | Shqip | Srpski
18 prill 2012 GSK-KPA-A-144/11 English | Shqip | Srpski
15 mars 2012 GSK-KPA-A-150/11 English | Shqip | Srpski
15 mars 2012 GSK-KPA-A-143/11 English | Shqip | Srpski
08 mars 2012 GSK-KPA-A-111/11 English | Shqip | Srpski
08 mars 2012 GSK-KPA-A-112/11 English | Shqip | Srpski
01 mars 2012 GSK-KPA-A-60/11 English | Shqip | Srpski
01 mars 2012 GSK-KPA-A-91/11 English | Shqip | Srpski
19 shkurt 2012 GSK-KPA-A-17-12 English | Shqip | Srpski
17 janar 2012 GSK-KPA-A-095-2012 English | Shqip | Srpski
06 shtator 2011 GSK-KPA-A-45/11 English | Shqip | Srpski
01 shtator 2011 GSK-KPA-A-35/11 English | Shqip | Srpski
01 shtator 2011 GSK-KPA-A-90/11 English | Shqip | Srpski
01 shtator 2011 GSK-KPA-A-83-11 English | Shqip | Srpski
26 gusht 2011 GSK-KPA-A-84/11 English | Shqip | Srpski
26 gusht 2011 GSK-KPA-A-52/11 English | Shqip | Srpski
24 gusht 2011 GSK-KPA-A-9/10 English | Shqip | Srpski
24 gusht 2011 GSK-KPA-A-7/10 English | Shqip | Srpski
24 gusht 2011 GSK-KPA-A-8/11 English | Shqip | Srpski
13 korrik 2011 GSK-KPA-A-2/11 English | Shqip | Srpski
13 korrik 2011 GSK-KPA-A-5/10 English | Shqip | Srpski
12 korrik 2011 GSK-KPA-A-8/10 English | Shqip | Srpski
07 korrik 2011 GSK-KPA-A-2/10 English | Shqip | Srpski
07 korrik 2011 GSK-KPA-A-1/11 English | Shqip | Srpski
15 qershor 2011 GSK-KPA-A-36 /11 English | Shqip | Srpski
10 qershor 2011 GSK-KPA-A-9/11 English | Shqip | Srpski
09 qershor 2011 GSK-KPA-A-6/09 English | Shqip | Srpski
19 maj 2011 GSK-KPA-A-3/09 English | Shqip | Srpski
19 maj 2011 GSK-KPA-A-5/09 English | Shqip | Srpski
06 maj 2011 GSK-KPA-A-4/09 English | Shqip | Srpski
05 maj 2011 GSK-KPA-A-2/09 English | Shqip | Srpski
05 maj 2011 GSK-KPA-A-1/09 English | Shqip | Srpski

Aktgjykimet/aktvendimet e publikuara mund të mos jenë të formës së prerë dhe mund të jenë subjekt të ankesave në pajtim me ligjet e zbatueshëm.
Aktgjykimet publikohen pasi të jenë njoftuar palët e procedurës. Vendimi së pari i kumtohet palëve.
Aktgjykimet dhe vendimet e tjera gjyqësore që publikohen redaktohen sipas rregullave të brendshme për ruajtjen e anonimitetit dhe për mbrojtjen e të dhënave personale të palëve të përfshira.

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX