Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerDonacion nga stafi i EULEX-it për Kryqin e Kuq...

Donacion nga stafi i EULEX-it për Kryqin e Kuq të Kosovës

08 shkurt

Sot, në selinë e EULEX-it Shefja e Misionit zj. Alexandra Papadopoulou takoi Kryetarin e Kryqit të Kuq të Kosovës Prof. Adem Nura. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe anëtarët e Bordit Këshillues Rekreativ të EULEX-it dhe përfaqësuesit e kontingjenteve nacionale.

Shefja e Misionit EULEX dorëzoi donacionin në shumë prej 5,155.00 euro Kryetarit të Kryqit të Kuq të Kosovës. Shuma e dorëzuar është grumbulluar gjatë një evenimenti të bamirësisë të organizuar nga kontingjentet e EULEX-it dhe pjesëtarët vullnetarë nga stafi vendas.

“Ky donacion është nga stafi i EULEX-it, ashtu si në vitet e kaluara. Jam e sigurt se donacioni është në duar të duhura dhe do të përdoret siç është më së miri për ata që kanë më së shumti nevojë për ndihmë”, tha Shefja e Misionit gjatë ceremonisë së dorëzimit të donacionit.

Pothuajse 2,000 euro më shumë se donacioni i vitit 2016, ky eveniment i bamirësisë është bërë tipar ‘tradicional’ i njohur i përpjekjeve kontribuuese të Misionit për iniciativat në ndihmë të qytetarëve të Kosovës në nevojë.

Falënderim për Bordin Këshillëdhënës Rekreativ të EULEX-it dhe kontingjenteve nacionale për suksesin e kësaj ceremonie.
 

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX