Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerSundimi i ligjit dhe pse është i rëndësishëm...

Sundimi i ligjit dhe pse është i rëndësishëm ai

22 nëntor 2017

Më 22 nëntor 2017,  Ian Bancroft dhe Dragana Nikolic-Solomon nga EULEX-i morën pjesë në një panel bashkëbisedimi në Mitrovicën Veriore për Sundimin e ligjit dhe pse është i rëndësishëm ai, të organizuar nga Qendra Informative e Be-së.

Gjatë diskutimit u trajtuan shqetësimet lidhur me Sundimin e ligjit me të cilat ballafaqohen qytetarët në jetën e tyre të përditshme.
 

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.