Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerMinistri i Punëve të Jashtme të Finlandës e...

Ministri i Punëve të Jashtme të Finlandës e vizitoi EULEX-in

12 tetor 2017

Dje, Shefja e Misionit EULEX zj. Alexandra Papadopoulou u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme të Finlandës, z. Timo Soini.

Zj. Papadopoulou bashkë me Ministrin shkëmbyen pikëpamje lidhur me situatën e tanishme në Kosovë dhe e njoftoi lidhur me mandatin e këtij Misioni dhe angazhimet e tij për të ndihmuar në fuqizimin e institucioneve të sundimit të ligjit në Kosovë. Po ashtu, ajo e falënderoi Ministrin për kontributin e vlefshëm të Finlandës në EULEX. 

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX