Fillimi  BreadCrumbTrailerMultimedia  BreadCrumbTrailerZëvendës-Shefi i Misionit EULEX e priti...

Zëvendës-Shefi i Misionit EULEX e priti ZV-Komandantin e ri të KFOR-it

04 tetor 2017

Sot, Zëvendës Shefi i EULEX-it, Bernd Thran u takua me Zëvendës Komandantin e ri të KFOR-it, Gjeneral Brigade Janos Csombok, të cilin e prezantoi zyrtarisht Zv. Komandanti në largim i KFOR-it, Gjeneral Brigade Christian Riener.

Z. Thran fillimisht e falënderoi Gjen.Brig. Riener për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm, bashkërendimin dhe shkëmbimin e informatave gjatë kohës së shërbimit të tij në Kosovë, për të cilën gjë Gjen.Brig. Riener nënvizoi se ka qenë jashtëzakonisht me rëndësi që këto dy organizata ta kenë një pasqyrë të qartë të situatës.

Zv. Komandanti i ri i KFOR-it, Gjen.Brig. Csombok, nënvizoi se modeli i tanishëm i bashkëpunimit të mirë me siguri do të vazhdohet dhe se ai ishte i gatshëm që ta vazhdojë më tej këtë bashkëpunim.

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX