Fillimi  BreadCrumbTrailerProfili Video  BreadCrumbTrailerGjykata e Qarkut në Mitrovicë

Një ditë nga jeta e Oliver Hoffmann-it

20 tetor 2016

Këshiltari i lartë i policisë, Oliver Hoffmann spjegon rolin e policisë së EULEX-it në Kosovë

 

Prapa

Gratë në sundimin e ligjit

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.