European Union External Action
FacebookTwitterYoutube
Për EULEX Sektori Ekzekutiv Sektori i Fuqizimit Zyra për media Mundësi Punësimi Tenderët Kontakte
Search

Fillimi BreadCrumbTrailer Zyra për media BreadCrumbTrailer Lajme

Shefja e EULEX-it e emëroi Kryetaren e Dhomave të Specializuara të Kosovës

14 dhjetor 2016

Shefja e Misionit EULEX, zj. Alexandra Papadopoulou, më 14 dhjetor e emëroi Dr. Ekaterina Trendafilova në pozitën e Kryetares së Dhomave të Specializuara të Kosovës, në përputhje me mandatin e paraparë me anë të Ligjit për Dhomat e Specializuara dhe Prokurorinë e Specializuar. 

Zj. Papadopoulou i uroi Dr. Trendafilovas sukses në zbatimin e mandatit të Dhomave të Specializuara të Kosovës. Ajo, po ashtu, e ritheksoi zotimin e plotë të EULEX-it për Dhomat e Specializuara në Hagë dhe kontributin e tij për sundimin e ligjit në Kosovë. 

Për më shumë informata rreth Kryetares Trendafilova dhe Dhomave të Specializuara të Kosovës, mund të kontaktoni drejtpërdrejtë me Dhomat e Specializuara të Kosovës. 

Prapa

EULEX Kosovo © E drejta e autorit & Heqja e përgjegjësisë
Rr. Muharrem Fejza, Ndërtesa Farmed, P.O. Box: 268 10000 Pristina, Kosovo
Tel: +381 (0) 38 78 2000 Fax: +381 (0) 38 78 4556 :: info@eulex-kosovo.eu