Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerStudentët e vizitojnë EULEX-in

Studentët e vizitojnë EULEX-in

14 janar 2015

Thomas Muehlmann, Shefi i kabinetit në EULEX, u uroi mirëseardhje mbi 110 studentëve të studimeve master nga programi i Vjenës për të drejtat e njeriut dhe nga niveli master evropian për të drejtat e njeriut dhe demokratizim (EMA), me ç’rast ai bëri një prezantim të shkurtë rreth Misionit EULEX dhe sfidave me të cilat përballet gjatë zbatimit të mandatit të ri. 

Gjatë këtij takimi u diskutua dhe u prezantua deklarata e Misionit së bashku me katër objektivat kryesore të EULEX-it. Studentët po ashtu u informuan rreth fakteve më thelbësore, shifrave dhe sukseseve të misionit. 

Diskutimet ishin shumë aktive dhe dinamike, ndërsa çështjet që u prezantuan bënë që studentët që ngritnin një varg pyetjesh. 

Prapa

Zyra për Informim

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX