Fillimi  BreadCrumbTrailerZyra për Informim  BreadCrumbTrailerLajme  BreadCrumbTrailerBordi i Përbashkët për Sundimin e...

Bordi i Përbashkët për Sundimin e Ligjit e prezantoi Raportin e Progresit të Kompaktit 2015

16 shtator 2015

Sot, gjatë konferencës për shtyp të organizuar nga Ministria e Drejtësisë përpara takimit të rregullt të BPSL-së, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, bashkë me Shefin e Zyrës së BE/PSBE, Samuel Zbogar, Shefin e Misionit EULEX në Kosovë, Gabriele Meucci, Kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës, Aleksandër Lumezi dhe Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës Enver Peci, e prezantuan bashkë ‘Raportin e Progresit të Kompaktit 2015’.

Shtypni linkun për ta parë deklaratën e përbashkët për shtyp, të lëshuar nga Ministria e Drejtësisë. 

Prapa

Zyra për Informim

Gratë në sundimin e ligjit

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Buzëqesh, puno dhe eksploro – Takoni Yulia Netesova

Kur ishte lindur në një qytet akademik të largët të Siberisë, atëherë pjesë e Bashkimit Sovjetik, familja e Yulias ishte e bindur se ajo do të vazhdonte hapat e ...

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

SPROVAT E JETËS SJELLIN REZULTATET MË TË MIRA – NJIHUNI ME NATALIE DAWSON

Puna e palodhshme dhe sfiduese ka qenë një prej karakteristikave kryesore në jetën personale dhe profesionale të Natalie Dawson.

Profili Video

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Një ditë nga jeta e Hakan Wall-it

Udhëheqës i Njësisë Këshilluese për Çështje të Policisë dhe Kufirit, shpjegon punën e tij dhe sfidat me të cilat përballet në Kosovë.

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Një ditë nga jeta e Matti Raatikainen-it

Shefi i njësisë së Hetimeve të Krimeve të Luftës, Matti Raatikainen spjegon hetimet e krimeve të luftës në EULEX